Saturday, 17 June 2017

5 Bandar Dengan Populasi Wanita Cantik Terbanyak Di Dunia


(Foto hiasan: 7-themes.com)

Bercakap tentang bandar dengan populasi wanita cantik terbanyak di Malaysia, pasti fikiran anda terus menuju ke Kelantan atau Johor. Tapi bagaimana untuk peringkat global, bandar manakah yang mempunyai populasi wanita cantik terbanyak di dunia?

Setiap bandar di pelbagai negara dalam dunia ini pasti mempunyai wanita cantik. Namun, ada beberapa bandar yang popular dengan populasi wanita cantiknya yang merupakan terbanyak di dunia. Tertanya-tanya di mana ya bandar dengan populasi wanita cantik terbanyak di dunia?

Berikut semak ulasannya di bawah ini yang sudah Laicikang.com yang dihimpun dari pelbagai sumber. Boleh jadi rujukan bercuti buat para laki-laki bujang!

1. Milan, Itali
(Foto hiasan: aliexpress.com)


Itali popular dengan wanita-wanitanya yang sangat cantik, lebih-lebih lagi di Milan. Sudah tidak disangkal lagi bahawa Milan memang jadi sarangnya wanita-wanita cantik yang suka berfashion. Namun sayangnya, wanita cantik di Milan ramai yang sudah popular. Anda sedia membiayainya?

2. Kiev, Ukraine

(Foto hiasan: bbc.co.uk)

Kecantikan wanita Ukraine termasuk dalam ranking kelas dunia. Jadi tidak hairanlah jika ramai wanita cantik bak bidadari tinggal di Kiev yang merupakan ibu kota Ukraine. Kononnya, lelaki dari luar yang berkunjung ke Kiev boleh terus jatuh cinta pada pandang pertama jika sudah melihat wanita cantik di sana.

3. Stockholm, Sweden
(Foto hiasan: hannaandersson.com)


Ibu kota Sweden ini dikenali sebagai pusat kecantikan, gaya, dan fashion. Bahkan kecantikan wanita-wanita di Stockholm sudah dikenali lebih dari 100 tahun lalu.

4. Hong Kong

(Foto hiasan: pinterest.com)

Wanita Asia yang berada di Hong Kong popular dengan kecantikannya. Bukan hanya cantik, mereka juga berpelajaran tinggi, dan juga sopan. Dipetik dari Earthtripper, jumlah wanita di Hong Kong ternyata lebih sedikit berbanding jumlah lelaki. Jadi, tunggu apa lagi, ramai wanita di sana yang bujang guys!

5. Madrid, Sepanyol(Foto hiasan: mdpcdn.com)

Madrid mempunyai ramai penduduk yang berbeza-beza secara genetik. Ini kerana berabad-abad lalu, Madrid dan kawasan lain di Sepanyol pernah dicerobohi oleh bangsa Rom, Yunani, Fenisa, dan bahkan Arab. Jadi tidak heran ramai orang rupawan yang tinggal di sana, terutama kaum hawanya yang mempunyai wajah cantik dan manis.

Next article Next Post
Previous article Previous Post
 
-->