Misteri! Kenapa Pelajar Perempuan Melayu Selalu Dirasuk?Kes ini berlaku betul diruang pelajar perempuan membasuh kain. Berlaku diasrama puteri. Kebanyakan yang terkena rasukan adalah gadis Melayu dan tidak pernah ada kes berlaku pada pelajar kaum Cina dan India. Di mana salahnya? Kita ikuti percakapan antara bomoh Melayu dan syaitan.

Misteri di Asrama Puteri terjawab!

Suatu hari, ada seorang ketua bomoh yang begitu berani hendak berjumpa dengan sekumpulan jin yang berlegar2 di asrama hinggakan mereka merasuk sebilangan pelajar di sek itu. Ketika sampai di sebuah bilik, ketua bomoh pun membaca sejenis mantera. Selepas membaca mantera, ketua bomoh pun memanggil ketua jin itu. Lalu ketua jin itu pun datang.

Dengan menunjukkan wajah rupanya yang begitu hodoh dan jijik. Hinggakan ketua bomoh yang begitu berpengalaman itu pun hampir2 pengsan dibuatnya! Hinggakan mayat reput pun lebih baik dari wajah si ketua jin itu! Tapi si ketua bomoh tetap kuatkan semangatnya yang jitu. Lalu si ketua bomoh pun bertanya dengan kuat dan nyaring, menampakkan semangatnya yang tidak kendur walaupun terlihat sesuatu yg begitu menakutkan itu.

“Mengapa kau rasuk pelajar sekolah di sini hah? Jawab..!!”“Kenapa gadis melayu jadi sasaran kau wahai syaitan yang direjam”

Dengan menarik nafas panjang, si ketua jin pun menjawab…

“Siapa Bilang Gadis Melayu
Tak Menawan...
Tak Menarik Hati, Tiada Memikat...
Kalaulah Mmg Tak Mungkin aku Tertarik....
Kalaulah Sungguh, Tak Mungkin Aku MERASUK…”

“”Aduhai… hahaha

p/s: Jangan marah.. Hehe..

Misteri! Kenapa Pelajar Perempuan Melayu Selalu Dirasuk? Misteri! Kenapa Pelajar Perempuan Melayu Selalu Dirasuk? Reviewed by Admin on 9:21:00 PG Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.