Aksi Lasak Aaron Aziz Dalam Prince Of The City


Dengan jumlah undi sebanyak 9,966 orang, 57.01 % daripadanya bersetuju yang Aaron Aziz ialah pelaris karya, dengan syarat karya itu bagus, 37.09% berpendapat Aaron memang mampu melariskan apa-apa karya pun dan 588 undi berpendapat Aaron bukan faktor penentu yang melariskan karya. Itu ialah keputusan rasmi selepas beberapa hari kami membuka undian untuk topik sama ada Aaron Aziz, pelakon popular masa kini mampu untuk menjadi faktor pelaris sesuatu karya itu. Tidak dinafikan juga, Aaron mempunyai PR yang baik dan fanbaseyang besar (kami difahamkan mereka digelar Aaronators).

Ditampilkan jua di sini video yang memaparkan aksi Aaron Aziz dalam filem berbahasa Inggeris yang diarahkan oleh Roslan Hussein dan turut menampilkan aktor Michael Madsen, Prince of the City. Nampaknya Aaron membuat aksi full-twisting layout untuk filem ini. Video ini dimuat naik oleh Julian Cheah yang turut berlakon dalam filem ini. Layan!:


sumber

Aksi Lasak Aaron Aziz Dalam Prince Of The City Aksi Lasak Aaron Aziz Dalam Prince Of The City Reviewed by Admin on 10:55:00 PTG Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.